Sidolux

Az 1988-ban alapított LAKMA vállalat a háztartási és professzionális felhasználásra szánt tisztítószerek, valamint építőkémiai és szigetelőrendszerek gyártója. A sziléziai székhelyű vállalat folyamatos fejlesztéseinek és beruházásainak köszönhetően mind a lengyel, mind az európai piac egyik vezető vegyipari gyártója. A cég vezérelve az új technológiák bevezetés, valamint a termékek folyamatos fejlesztése, szem előtt tartva ugyanakkor a természet védelmét is.

A LAKMA vállalat 25 éves gyártói tapasztalatára alapozva – sokféle új, innovatív termékcsaládot vezetett be, amelyek már a magyar vásárlók számára is elérhetők.

A LAKMA elnöke, Józef Ziętek, egykor azt mondta: „A siker kulcsa a vásárló. A vásárló meghallgatása, jelenlegi és jövőbeli igényeinek megjósolása a LAKMA működésének alapja. Ennek köszönhetően termékeink biztonságosak és kényelmesen használhatók.”

A LAKMA egyik legújabb eredménye a „Piaci Innováció Vezetője 2013 – Minőség, Kreativitás, Hatékonyság – Díj”, melyet a Strefa Gospodarki  nevű lengyel üzleti magazin szerkesztői ítélnek oda.

Amennyiben a termékek biztonságtechnikai adatlapjára lenne szüksége kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailen és elküldjük Önnek.
Amennyiben további információra lenne szüksége a Sidolux professzionális tisztítószer termékekkel kapcsolatban kérjük, keressen minket, szívesen állunk rendelkezésére!